Εταιρία

Η Δραστηρίοτητα μας ξεκίνησε απο τον κ. Γιώργο Δ. Μαρούλη το 1985 με σκοπό τις υπηρεσίες στον τομέα των υδραυλικών με κύρια ενασχόληση την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη στα συστήματα  για θέρμανση και ύδρευση. Το 2003 ξεκίνησε και η εμπορίκή δραστηριότητα στον χώρο της Υδρευσης, Θέρμανσης και του φυσικού αερίου.

Σύντομα η αυξανόμενη ζήτηση καθώς και η επιθυμία για ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς, μας ώθησαν  να επεκταθούμε και να ασχοληθεί περισσότερο με την εμπορία και να προχωρήσει στην αναζήτηση και εμπορία, νέων, υψηλής τεχνολογίας προϊόντων που θα κάλυπταν το ευρύ φάσμα της θέρμανσης και των υδραυλικών. Το 2009 η επιχείρηση επεκτάθηκε σε ένα νέο χώρο έκθεσης για την καλύτερη αλλά και πιο άμεση επαφή του πελάτη με τα προιόντα μας.

Πλέον με περισσότερα από 20 χρόνια (από το 1985) εμπειρίας στον χώρο μπορούμε να πούμε με σιγουριά οτι αποτελούμε ποιοτική και αξιόπιστη λύση στις ανάγκες σας.

Στον δικτυακό μας τοπο θα βρείτε πληροφορίες την εταιρία, για προιόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε καθώς και λίστα με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε. Φυσικά εδώ θα βρείτε και όλα τα στοιχεία για το πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας.